Shop online for X-Skating

Tilaaminen ja neuvonta
+49 6131 - 327 4478
Maanantai - Perjantai 9-18 Uhr

Ostoskorisi on tyhjä.

Tervetuloa X-Skatingiin!

Meille kuuluu yksi Euroopan johtavista nordic skatingin, skiken / skike ja powersliden erikoiskaupoista. Omistamme monivuotisen kokemuksen nordic skatingingissä ja cross skatingissä skiken ja powerslide nordic urheiluvälineiden kanssa. Tästä syystä saatte meiltä runsaasti informaatiota sekä moninaisia tuotteita skikeä ja sen varaosia varten, käsittäen esim. skike-renkaita ja skike-letkuja. Sen lisäksi saatte meiltä täydelliset tiedot nordic skating-sauvoista.

Meillä on joka puolella maailmaa runsaasti tyytyväisiä asiakkaita, joille olemme toimittaneet tuotteitamme vuodesta 2006 lähtien yli 30 maahan.
Laajojen tavaratilojen ja lyhyiden toimitusaikojen ansiosta voimme tyydyttää suuressa määrin suomalaisten asiakkaittemme tarpeet. Lähetyskulut Suomeen maksavat ainoastaan 9.90 euroa. Mikäli tilauksenarvo ylittää 300 euroa, toimitus suoritetaan ilman lähetyskuluja. Se tarkoittaa, että mikäli ostatte skiken nordic skating-sauvojen kanssa, ette useimmissa tapauksissa maksa ollenkaan lähetyskuluja. Voitte maksaa X-Skatingille kaikilla käyvillä luottokorteilla (Visa, Mastercard, Amex) tai Paypalin ja Moneybookersin avulla. Lähetys pankkisiirtona IBAN/BICin avulla on myös mahdollista.


Tuotevalikoimamme käsittää kaikki artikkelit, mitkä tarvitaan skikeen ja nordic skateen. Siihen kuuluu mm.:


X-Skatingiltä saatte kaikki tarvittavat informaatiot ja tuotteet, mitkä skiken aloittelija tarvitsee. Siihen kuuluu kiinnostavia, edullisia skike- ja nordic skating-sauva yhdistelmiä kaikille niille, jotka haluavat alkaa harjoittamaan nordic skatingiä. X-Skating tarjoaa kaikki tarvittavat varaosat kaikille niille asiakkaille, jotka jo ovat innokkaita skike harjoittajia, ja sen lisäksi vielä suuren valikoiman skiken, powersliden ja nordic skaten lisävarusteita.

X-Skatingin online-kauppa on käytettävissä Saksan ja Englannin kielillä. Teemme koko ajan työtä, voidaksemme pian tarjota kaikki online-kauppamme tavarat Suomen kielisinä. Mutta jo tässä vaiheessa meihin voi ottaa yhteyttä joko Suomen tai Englannin kielellä sähköposti-osoitteeseen. Tulemme käsittelemään ja vastaamaan huolellisesti Teidän Skikeä, Nordic Skatingiä ja Cross Skatingiä koskevat kysymykset.

Olisimme iloisia, mikäli Teistäkin tulisi yksi tyytyväisistä asiakkaistamme!

Teidän X-Skating-tiimi

Maastohiihto kesällä - se sujuu myös ilman lunta ja suksia!

Niiden edut X-Skating

  • ei postikulut alkaen 300 EUR
  • suuri säilytystila
  • heti saatavilla
  • neuvot asiantuntijan
  • oma työpaja

Maksuvaihtoehdot


Tuotemerkkimme


Yli 4000 myönteisiä arvioita


hyvin

eCommerce Engine © 2006 xt:Commerce Shopsoftware
Parse Time: 0.077s